Conference Schedule

TimeAgendaName
1:00 - 1:25 pmWelcome
Invocation
Posting the Colors
Pledge
Anthem
Welcome
[MC]
Pastor Russell Martin
Color Guard
Lt. Col. Bob Jones, USAF, Retired
Christina & Ali Christensen
Rexburg Mayor Jerry Merrill
1:25 - 1:35 pmCommentsSenator Brent Hill
1:35 - 1:55 pm (20 min)Restoration Generation SpeakerJacob Householder
1:55 - 2:20 pm (25 min)Keynote #1Rob Tonks
2:20 - 2:35 pm (15 min)Restoration Generation SpeakerJenna May
2:35 - 2:50 pmPatrick Henry SpeechDan Roberts
2:50 - 3:15 pm (25 min)Keynote #2Nick Freitas
3:15 - 3:30 pm (15 min)Restoration Generation SpeakerCarter Brown
3:30 - 3:55 pm (25 min)Keynote #3Jason Mow
3:55 - 4:00 pmClosing
Benediction
Jacob Householder
President Dale O. Batt

Speakers

See our list of speakers and read their bios here!

Location

25 N. Center St. Rexburg Idaho 83440

Updates

Stay up to date with changes to our calendar and schedules by subscribing below!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Subscribe To Conference Updates!

Join our list to receive the latest news and updates from our team.

Thanks for your interest! Keep an eye out for emails from rg@columbuscenter.org.